Håll dig uppdaterad

För att bygga relationer med näringslivet arrangerar Solna stads näringslivsenhet events och mötesplatser samt sprider information över vad som händer i Solna. På den här sidan får du tips på sammanhang och områden med värde för dig som företagare.

Nätverk och mötesplatser

Aktuella evenemang nära dig Visa Dölj

På grund av rådande läge kring coronapandemin följer vi Folhälsomyndightetens rekommendationer, därför sänds våra event och nätverksträffar digitalt. Kalendariet uppdateras kontinuerligt och fylls på allt eftersom.

Våra evenemang

Solna Frukostbricka Visa Dölj

Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där stadens företagare är välkomna.

Gå upp en timme tidigare

Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker ett antal gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 100-150 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare. En morgon du som företagare inte bör missa.

Frukostbrickan är kostnadsfri, men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats. Registrera dig via det webbbaserade anmälningsformuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om du vill du få inbjudan till din e-post.


Andra mötesplatser och nätverk i Solna Visa Dölj

Prenumerera på nyhetsbrev

Genom vårt nyhetsbrev kan du som företagare hålla dig uppdaterad om vad som händer i Solna. Om du vill få nyhetsbrevet och inbjudningar till din inkorg,skriv in din mejladress i prenumerationverktyget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Träffa Näringslivsenheten

Näringslivsenheten genomför företagsbesök med syfte att utveckla Solnas företagsklimat och stärka tillväxten. Har du tankar och idéer som du vill dela med dig av? Får vi besöka dig? Skriv till oss på mejladress foretagare@solna.se

Följ oss via sociala medier

Facebook

På facebook-sidan Solna Näringsliv kan du följa stadens näringslivsarbete och ta del av nyheter som rör företag och entreprenörer: facebook.com/solnanaringsliv Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Solna stad har även en övergripande sida på Facebook: facebook.com/cityofsolna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Twitter

Följ Solna stad på Twitter: twitter.com/solnastad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Instagram

Följ Solna stad på Instagram: instagram.com/solna_stad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs om Solnas företagsklimat

I två av stadens publikationer, Solna Sveriges bästa företagskommun 10 år i rad Pdf, 4 MB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 4 MB) och i DIs bilaga Solna Pdf, 76 MB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 76 MB) finns det mycket att läsa om Solnas näringsliv och stadsutveckling.

Få information om hur Solna växer

På webbplatsen Solna växer kan du läsa om Solnas utvecklingsresa och planer för framtiden. Där kan du också hitta information om stadsutvecklingsprojekt och lämna synpunkter på planförslag.

Solna växer

Kontakta oss

Senast uppdaterad