Årets CSR-företag

CSR-priset delas ut till företag som genom ett socialt ansvarstagande gjort en värdefull insats för arbetssökande Solnabor. Priset delas ut på årets sista Solnas Frukostbricka varje år.

Det goda samarbetet mellan Solna stad och näringslivet leder till att arbetssökande Solnabor ökar sina möjligheter till att få ett arbete eller praktikplats. Via goda relationer med näringslivet och en god kännedom om varje persons kompetens stärks individers chanser att komma ut i arbetslivet.
Genom CSR-priset uppmärksammar Solna stad de företag som har visat på ett gott samarbete, haft en rätt inställning till och gjort en betydelsefull insats för den enskilda individen.

Vinnare av årets CSR-pris 2020

Vinnare av Solna stads CSR-pris för 2020 blev BeFair som driver Vasalundshallen i Solna för sitt arbete med att bidra till sysselsättning av arbetssökande Solnabor.

Juryns motivering:

BeFair företag har sedan många år tillbaka, varje sommar, tagit emot Solnas ungdomar för sommarjobb i deras verksamheter. Flera ensamkommande ungdomar har även fått sin första kontakt med arbetslivet hos denna arbetsgivare.

I år, under rådande pandemi, bidrog de på ett extraordinärt sätt, och med kort varsel, med många sommarjobbsplatser när många andra arbetsplatser inte var möjliga för målgruppen under 18 år. BeFair genomsyras av en vilja att alltid ställa upp för arbetssökande Solnabor vad gäller både sommarjobb, praktikplatser samt anställningar. Detta ger både ungdomar och vuxna arbetssökande en möjlighet att få nya arbetslivserfarenheter och referenser.

Man hittar alltid lösningar och ser till individens bästa och fokuserar på människors goda sidor som kan få blomstra på arbetsplatsen genom rätt handledning och stöd.

 

BeFair personalgruppp

Tidigare vinnare av Årets CSR-pris Visa Dölj

2019 Quality Hotel Friends

2018 Rehab Station Stockholm och BBS Begagnade kontorsmöbler AB

2017 Bostadsstiftelsen Signalisten och Scandic Järva Krog

2016 Råsunda förskoleenhet

2015 Akademibokhandeln Solna centrum

2014 Function Sverige

2013 Tillfälliga toan

2012 Telekompetens och Hotel Park Inn by Radisson Solna

2011 LeXman

Om priset Årets CSR företag

CSR-priset delas ut till företag som genom ett socialt ansvarstagande gjort en värdefull insats för arbetssökande Solnabor. Det är Kompetensförvaltningen som beslutar vem som får Solna stads CSR-pris. Priset delas ut på Solna frukostbricka i slutet av året. 

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad