Starta företag

För dig som har en idé, vill starta företag eller nyligen har startat finns det kostnadsfri rådgivning och andra former av stöd som du kan få. På denna sida har vi listat flera av de aktörer som finns i Solna och i Stockholm.

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg
Nyföretagarcentrum Solna Sundbyberg erbjuder kostnadsfri rådgivning, seminarier och andra aktiviteter för dig som är på gång att starta eller nyligen har startat ditt företag. De finns på plats i Solna stadshus på tisdagar varannan vecka för drop-in rådgivning.

StartUp Stockholm
Start-Up Stockholm erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning till alla som vill starta, bygga och utveckla sitt företag eller sin innovationsidé.

Drivhuset Stockholm
Drivhuset Stockholm vänder sig mot studenter och hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. De erbjuder vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö.

Coompanion
Coompanion erbjuder kostnadsfri rådgivning och information för dig som vill starta företag tillsammans med andra genom kooperativ.

Verksamt
På verksamt.se får du hjälp att planera och komma igång med ditt företag, till exempel att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan och registrera ditt företag.

Dela: