Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Kostnadsfritt och vi träffas på en ny mötesplats varje gång.

Välkommen på Solna Frukostbricka den 15 februari!

Hagastaden – en vetenskapsstad för liv och hälsa
För tio år sedan togs beslut om en vision för hur området som idag kallas Hagastaden skulle utvecklas fram till 2025. Mycket har hänt sedan dess och nu syns de första bevisen på att man är på rätt väg att uppnå visionen om en levande plats med boende, handel, kultur, parkområden och samtidigt vara ett kunskapsnav för life science med stor koncentration av forskning och företagande.

2025 kommer Hagastaden förutom ett modernt universitetssjukhus och ett välrenommerat universitet, bestå av 50 000 arbetsplatser och 6000 nya bostäder.
Hur kommer stadsdelen växa fram de kommande åren? Vad görs för Hagastaden ska bli en levande stadsdel med citypuls? Hur arbetar man för att skapa förutsättningar för forskning och innovationer som ger morgondagens sjukvård och förbättrar människors hälsa?
Detta ska vi prata mer om tillsammans med morgonens talare:

Ylwa Williams, VD, Stockholm Science City
Stefan Vlachos, verksamhetschef Innovationsplatsen, Karolinska universitetssjukhuset/ SLL
Björn Sjöstrand, VD Scandinavian Biopharma

Tid och plats

Torsdag 15 februari 2018
Plats: Elite Hotel Carolina Tower i Hagastaden
Hitta hit


Hålltider
Från 07.30 – Registrering, frukost och mingel
08.00 – Programmet börjar
09.00 – Avslut

Begränsat antal platser - först till kvarn
Klicka här för att anmäla dig.
Sista anmälningsdag - torsdag 8 februari

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker cirka fyra-fem gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.
Frukostbrickan är kostnadsfri - anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: