Välkommen till jobbmässa den 19 mars i Mall of Scandinavia

Vill du jobba med kundservice, på kafé, som servicetekniker, hotell, restaurang, säljare eller i butik? Är du mellan 18 och 30 år har du den 19 mars en unik möjlighet att träffa ett flertal arbetsgivare inom många olika branscher och som vill träffa dig som söker jobb.

Solna stad bjuder tillsammans med Mall of Scandinavia, Solna centrum och Arbetsförmedlingen in företag verksamma i Solna för en gemensam jobbmässa den 19 mars. Jobbmässan är en mötesplats där du som är mellan 18 och 30 år får möjlighet att träffa representanter för det lokala arbetslivet och söka riktiga jobb på plats. Du får även träffa studie-och yrkesvägledare om du vill prata studiemöjligheter inom den kommunala vuxenutbildningen.

Tid och plats:
Tisdag 19 mars, kl. 14-17 (drop-in)
Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2 (samma våningsplan som O´Learys) i Solna
Ta med ditt CV och ett personligt i flera exemplar!

Under förmiddagen har du möjlighet att lyssna på inspirerande föredrag.
Kl.11-12: CV-Föreläsning
En föreläsning om hur du säljer in dig själv hos en arbetsgivare? Vad ska du tänka på? Hur skriver man ett Cv och personligt brev?
I samband med föreläsningen ges möjligheten att få ditt CV granskat.
Anmäl dig här och få macka på plats. Observera! Begränsat antal platser.

Kl.12: Anton Granlund
Entreprenören Anton Granlund har startat flera bolag inom retail och mode.
Anton kommer att prata om varför människan behövs för att bygga företag och varumärken framåt och vad han som entreprenör letar efter i människor vid anställning.

Anmäl dig här.

Kl.13 Säljträning
En föreläsning om försäljningens grunder, beteendevetenskapen bakom och hur det egna beteende påverkar hur andra människor uppfattar oss.
Anmäl dig här.

Dela: