Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Vi träffas på en ny mötesplats varje gång. Eventet är kostnadsfritt, men kräver föranmälan.

Solna Frukostbricka den 6 mars.

Tema
Spaning på omvärlden
Vilka faktorer påverkar Stockholmsregionen 2019?

Är du laddad inför 2019? Vad ser vi för utveckling i omvärlden och vilka utmaningar har Stockholmsregionen framför sig? Hur kommer Brexit slå mot svensk ekonomi och hur kan du som företag förbereda dig?

På årets första frukostbricka spanar vi på omvärlden ur ett lokalt, regionalt och internationellt perspektiv. Du får inblick i Stockholmsregionens utmaningar och utveckling samt får veta mer om hur du kan rusta ditt företag inför Brexit.

Morgonens gästas av

  • Andreas Hatzigeorgiou, VD Stockholms Handelskammare
  • Oscar Waglund Söderström, Enhetschef och kommersråd, Kommerskollegium
Tid, plats och anmälan
Datum: Onsdag 6 mars 2019
Tid: klockan 8 -9 
Plats: Scandic Järva Krog Solna

Hålltider

7.30 - Frukost och mingel för den som vill
8.00 - Programmet börjar
9.00 - Avslutning
Föranmälan krävs - begränsat antal platser så först till kvarn.....
Sista anmälningsdag 24 februari.

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker ett antal gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.

Frukostbrickan är kostnadsfri - men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: