Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Vi träffas på en ny mötesplats varje gång. Eventet är kostnadsfritt, men kräver föranmälan.

Solna Frukostbricka den 11 september.

Tema
Solna växer
Höstens första frukostbricka var en morgon med fokus kring stadsutveckling i Solna och vi djupdök också i utvecklingen längs Solnavägen. Region Stockholm berättade om det kommande tunnelbanebygget av gula linjen. Bygg-och fastighetsföretaget Veidekke berättade om två nya projekt längs Solnavägen, Besqab och Unibail Rodamco Westfield delgav oss hur framtidsplanerna ser ut för Solna centrum.

Morgonen gästades av
Malin Harders, Projektchef, nya tunnelbanan till Arenastaden, Region Stockholm SLL
Torbjörn Wiberg, Kommersiell fastighetsutveckling, VD, Veidekke Kommersiellt AB
Kristian Ericsson, Chef strategisk Affärsutveckling, Veidekke Bostad AB
Lotta Niland, Regiosnchef Stockholms län, Besqab
Madelene Hörlin, Utvecklingschef Solna centrum , Unibail Rodamco Westfield
Pehr Granfalk, Kommunstyrelsens ordförande, Solna stad

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker ett antal gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.

Frukostbrickan är kostnadsfri - men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: