Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Vi träffas på en ny mötesplats varje gång. Eventet är kostnadsfritt, men kräver föranmälan.

Solna Frukostbricka den 28 november.

Framtidsspaning och stjärnglans på Sveriges snyggaste kontor!
Årets sista frukostbricka den 28 november fortsatte vi i att uppmärksamma Solna stads 75 års-jubileum genom att blicka framåt. Denna gång spanade vi på framtidens finansmarknad tillsammans med SEB.
Morgonen avslutades traditionsenligt med pompa och ståt med att kora och fira 2018 års vinnare av Årets företagare, Årets unga affärsidé, Årets miljöpris och Årets CSR-företag.

Morgonens talare var
Pehr Granfalk, Kommunstyrelsens ordförande Solna stad
Mats Torstendahl, Vice VD,SEB
Martina Wallenberg, Developer Portal Manager,SEB
Robert Pehrson, Head of Business Development, Transaction Services,SEB


Mats Torstendahl,SEB (Fotograf Casper Hedberg)


Robert Pehrson och Martina Wallenberg, SEB
(Fotograf Casper Hedberg)

Prisutdelning av 2018 års företagspriser
Årets företagare – priset ges i samarbete med Företagarna och Handelskammaren till ett företag som visat på tillväxt, resultat och entreprenörskap.
Årets unga affärsidé – priset ges i samarbete med Fabege, PwC och Handelsbanken. Priset syftar till att inspirera och uppmuntra till entreprenörskap bland ungdomar.
Årets CSR-företag – priset ges till ett företag som genom ett socialt ansvarstagande gjort en värdefull insats för arbetssökande solnabor.
Årets miljöpris - priset ges till ett företag/person/organisation/förening som gjort en betydelsefull insats inom miljöområdet.

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker ett antal gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 150-200 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.
Frukostbrickan är kostnadsfri - men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: