Solna Frukostbricka

En viktig uppgift för Solna stad är att tillsammans med företag och företagsorganisationer forma arenor, nätverk och mötesformer som gynnar företagen och företagandet i Solna. Solnas välbesökta frukostmöte, Solna Frukostbricka, är ett uppskattat företagsforum där samtliga av stadens företagare är välkomna. Vi träffas på en ny mötesplats varje gång. Eventet är kostnadsfritt, men kräver föranmälan.

Solna Frukostbricka den 22 maj.
På frukostbrickan den 22 maj på restaurang Asplund var temat artificiell intelligens i Solna då vi fick möta två av Solnas digitala medarbetare - bottarna FRasse och Skatti!

Morgonens tema var en fortsättning på vår framtidsspaning, men den här gången med en tydlig förankring i nuet. Artificiell Intelligens (AI) är ordet på mångas läppar. Men hur kan företag och organisationer ta hjälp av AI i sin verksamhet? Kan AI i form av "bottar" (datorprogram) skapa verklig nytta redan nu? Och hur får man det i så fall att hända?
Vi fick lyssna till Skatteverket och bemanningsföretaget First Reserve som berättade om hur de gjorde för att införa bottar i sin verksamhet och hur bottarna har bidragit till nya arbetssätt och roller.

Morgonens gästades bland andra av
Göran Sundin, strateg och produktägare av den digitala medarbetaren Skatti, Skatteverket
Eva Byström, VD och delägare, First Reserve, chef för den digitala medarbetaren FRasse

Gå upp en timme tidigare
Solna Frukostbricka är ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare, medarbetare och politiker i Solna stad. Mötena sker ett antal gånger under året och vi träffas på en ny plats varje gång. Frukostbrickan är en uppskattad mötesplats som samlar 100-150 företagare vid varje tillfälle och ger en möjlighet att ta del av aktuella ämnen genom intressanta och spännande föreläsare.

Frukostbrickan är kostnadsfri - men föranmälan krävs. Anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats.

Vill du ha inbjudan till din e-post?
Klicka här för att registrera dig!

Dela: