Nyheter - Solna Kulturskola

Danskarusellen

18 mars 2019

Solna kulturskolas streetlinje 3 även kallad STREETBEAT har blivit utvalda att medverka i Danskarusellen. Det är en turné som i vår gör 3 stopp i Stockholms län där våra elever kommer uppträda med sina dansnummer. Första turnéstoppen är lördag 30/3.

Studiebesök i Helsningfors!

15 mars 2019

Den 8 mars var vi lärare och personal från Solna gymnasium på besök på Brändö gymnasium i Helsningfors. Tack för många inspirerande samtal och utbyte av idéer!

Anmälan till KOMET-utbildningar våren 2019

8 januari 2019

Mindre bråk och konflikter när tjat inte hjälper. Nu kan du med barn mellan 3-11 år, göra intresseanmälning till vårens KOMET-kurser.

Besked om sommarjobb

15 mars 2019

Ansökningsperioden för att söka sommarjobb är stängd för i år. Senast den 30 april får du besked om du tilldelats ett sommarjobb, även om vi jobbar på att ge dig besked tidigare. Ansökan för att starta eget företag som sommarjobb är fortfarande öppen.

Välkommen på medborgardialog om trygghet

14 mars 2019

Vill du vara med och bidra till ett tryggare Solna? Under 2019 kommer Lokalpolisen Solna och Solna stad att vid fyra tillfällen genomföra medborgardialoger med solnaborna, för att ta reda på var, när och hur det är tryggt respektive otryggt i Solna. Måndagen den 25 mars har du möjlighet att träffa representanter från lokalpolisen och Solna stad vid Näckrosens T-bana i Råsunda för att ställa frågor och fylla i en enkät. Dina synpunkter är viktiga för vårt gemensamma brottsförebyggande arbete!

Välkommen på dialogmöte om nationella minoriteters rättigheter!

13 mars 2019

Hei! Scholem! Bures! Buoris! Bürest! Buaregh! Arakav tumen ande pacha! Den 20 mars har du som tillhör någon av de fem nationella minoriteterna samer judar, romer, sverigefinnar och tornedalingar möjlighet att tycka till om Solna stads förslag till riktlinjer för stadens arbete med dina rättigheter.

Står du i kö till förskoleplats i augusti?

21 mars 2018

Från början av mars kommer du som önskat plats i en kommunal förskola i augusti och omfattas av platsgaranti få ett erbjudande. Erbjudandet får du med sms och /eller e-post. Det är därför viktigt att uppdatera kontaktuppgifterna i e-tjänst förskola & skola.

Ny vy utan sly vid Ulvsundasjön

12 mars 2019

Utsikten mot Ulvsundasjön har förbättrats när staden rensat strandpromenaden från sly. Arbetet har utförts av stadens arbetsmarknadsgrupp, som en rehabiliteringsinsats för att komma in i arbetslivet igen.

Vårens seniorvandringar startar

7 mars 2018

Nu är programmet för vårens vandringar äntligen här! Under tio onsdagar är alla seniorer välkomna att delta i arrangerade promenader både i och utanför Solna. Boka redan nu in onsdagen den 20 mars. Då går vårens första promenad över Södermalm i Stockholm.

Ny konferens om konstgräs och miljö, Solnahallen onsdag 10 april

11 mars 2019

2018 hölls en första konferens om konstgräsets miljöpåverkan som lockade 140 deltagare från hela landet till Solnahallen. Årets konferens fortsätter diskussionen om forskningsläget och olika aktörers roller, samt ger konkreta exempel på miljöanpassning av konstgräsanläggningar.

Välkommen till jobbmässa den 19 mars i Mall of Scandinavia

11 mars 2019

Vill du jobba med kundservice, på kafé, som servicetekniker, hotell, restaurang, säljare eller i butik? Är du mellan 18 och 30 år har du den 19 mars en unik möjlighet att träffa ett flertal arbetsgivare inom många olika branscher och som vill träffa dig som söker jobb.

Sundbybergs gitarrfestival

8 mars 2019

Ett samarbete mellan Sundbybergs- och Solna kulturskola, Lilla akademin och Upplands Bro kulturskola. Årets gästartist är Afra Rubino. Lördag 23/3.

Exklusiv trumclinic - kom och var med!

8 mars 2019

Kom och var med på en exklusiv trumclinic med Lina Anderberg. Missa inte! Alla är välkomna onsdag 10 april.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , Nästa

Filtrera nyheter