Kom och sjung - solo, i grupp eller kör!

Tycker du om att sjunga? Här har du chansen att nyfiket utforska röstens alla möjlligheter.

Vår vision är att du ska få utveckla din medvetenhet om röstens uttrycksmöjligheter i olika genrer och att du ska hitta ett personligt, konstnärligt uttryck.

Tillsammans utvecklar vi din röst och ger dig verktyg för framtiden. Alla är välkomna oavsett sångvana!

Kom och sjung med oss på Solna kulturskola!

Till KURSKATALOGEN


NYBÖRJARE


Kör/Barnkör

Upptäck glädjen med att sjunga tillsammans med andra!

Solosång i grupp

Du utvecklar din egen röst tillsammans med några andra sångelever. Vi varvar mellan att sjunga solo och att sjunga tillsammans. Du får sjunga sånger i olika stilar och möjlighet att framträda inför publik.


FORTSÄTTNING


Solosång

Fokus ligger på att utveckla ditt personliga uttryck. Undervisningen är individuellt anpassad och du är själv med och påverkar inriktningen av innehållet. Du får sjunga sånger i olika stilar, jobba med sångteknik och möjlighet att framträda inför publik.


FÖRDJUPNING


Solosång

För dig som har ett stort intresse för sången och vill lägga ner mycket tid på övning, få möjlighet att medverka på flera konserter och kanske tänker söka till en musikskola, kan vi erbjuda en individuellt anpassad fördjupningskurs med utökad undervisningstid. Det sker efter överenskommelse med din lärare.


Se även Musikal >>

Till KURSKATALOGEN

Välkommen till Solna kulturskola och sångundervisningen!


VUXENKÖR "JUVELERNA"


Just nu är körmedlemmarna mellan 40-70 år och uppdelade på fyra stämmor (sopran, alt, tenor och bas). Vi sjunger sånger i blandade stilar. Sångvana önskvärd.


VUXENKÖR "HUVUDSTA PENSIONÄRSKÖR"


För dig som är pensionär och vill sjunga. Vi är en blandad kör som sjunger sånger i olika stilar både i stämmor och unisont. Anmälan sker via PRO.


Dela:

Kontakt

Malin Algesten

Kontaktperson för sångundervisningen

Skicka meddelande till Sång

Relaterade länkar