Elgitarr och akustisk gitarr

Ge ett barn en gitarr i handen och vad som helst kan hända ... med en gitarr kan du sjunga och kompa dig själv, vara din egen "orkester" och spela sologitarr. Du kan spela i olika ensembler och där få möta nya instrument och kompisar!

Gitarr

På Solna kulturskola samarbetar flera gitarrpedagoger med olika specialkompetens:

- elgitarrlärare som kan mycket om pop/rock/blues
- lärare i klassisk gitarr som lär dej spela vackra gitarrsolon
- lärare i jazz och improvisation

Vi ordnar gitarrläger, konserter eller mindre uppträdanden och workshops på alla nivåer, från nybörjare till de som spelat länge. Gitarr är ett brett instrument med stora möjligheter!

Till KURSKATALOGEN


NYBÖRJARE


Nybörjargrupp - gitarr

Gruppundervisning med 4-10 elever med 1-2 pedagoger. Du lär dig ackord och vi spelar tillsammans från första lektionen! Genom att lyssna och härma på gehör lär du dig också "enkelt" melodispel.


FORTSÄTTNING


Gitarr

Du fortsätter att lära dig fler ackord och lite utförligare komp till exempel "plockkomp". Gitarr är också ett soloinstrument och du får möjlighet att spela både melodi och basstämma samtidigt. Undervisningen är nu i högre grad individanpassad.

  • Från 9 år, även nybörjare
  • 28 speltillfällen/läsår
  • Undervisning i mindre grupp/enskilt
  • Prisgrupp 3

FÖRDJUPNING


Gitarr - från 10 år

För dig som har ett stort intresse för ditt instrument och vill lägga ner mycket tid på övning, medverka på flera konserter och kanske tänker söka till ett musikgymnasium eller en högre utbildning, kan vi erbjuda en individuellt anpassad fördjupningskurs med utökad undervisningstid. Det sker efter överenskommelse med din lärare.


Till KURSKATALOGEN

Dela:

Kontakt

Per-Åke Tenor

Kontaktperson för gitarrundervisningen

Skicka meddelande till Gitarr