Nurten Duru

nurten.duru@solna.se

Utbildning

  • Företagsuniversitetet
    Ekonomi och informationshantering

Nurten Duru, Solna kulturskolaDet här vill jag berätta om mig och mitt arbete som administrativ samordnare

- Det roligaste jag vet är när jag lyckas placera ett barn på en kurs som det verkligen längtar efter att gå. Då blir alla nöjda, både barnen, föräldrarna och jag.

- I övrigt är jag en informationscentral, en spindel i nätet både internt och externt. Eftersom de frågor jag får, både av föräldrar, elever och lärare här på skolan, är av de mest skiftande slag, så försöker jag att hålla mig så uppdaterad jag bara kan.

- Jag både bor och arbetar i Solna stad och har gjort det under många år och känner mig trygg med mina kunskaper om hur staden fungerar. Innan jag kom hit till Solna kulturskola arbetade jag både i receptionen och växeln i Solna Stadshus.

- Siffror är roligt att jobba med och det gör jag dagligen eftersom jag sköter all fakturering, både kund- och leverantörsreskontra.

- Det är viktigt att vi internt har ett bra arbetsklimat och att vi hjälps åt när det är mycket att göra. Det är högt tempo vissa tider här på kulturskolan! Jag försöker dra mitt strå till stacken och t.ex. överraska med en fruktkorg eller något annat gott till kaffet lite då och då.

- Det allra roligaste är att mitt arbete är så varierande, ingen dag är den andra helt lik!

Fortbildning

Under årens lopp har det blivit en hel del fortbildningar i de olika verksamhetssystem jag använder som Rapportera, Raindance, Episerver, Procapita och diarieföring i Lex.

Foto: Katarina Fast Ehrlén

Dela: