Nytt år i nya lokaler för kulturskolan

Under årets sista veckor går en del av flyttlasset från kulturskolans hus på Storgatan till nyrenoverade och anpassade lokaler i Parkskolan (tidigare Fridhemsskolan). Samtidigt kan befintliga elever börja anmäla sig till vårens kurser, medan nya elever kan anmäla sig först från 2 januari.

Parkskolan, kulturskolans entré

Årets stora föreställning Julkalabalik är avslutad och terminens avslutande elevframträdanden duggar tätt. Samtidigt har Solna kulturskola avslutat undervisningen för i år, både i filialerna och i "högkvarteret" i hörnet Storgatan/Huvudstagatan.

Förberedelser pågår nu för fullt för att kurserna i bild, musik och teater ska kunna starta i Parkskolans lokaler från och med vecka 4 som planerat. Lokalerna för dans- och musikalundervisning blir färdiga under vårterminen. Därför fortsätter dessa kurser i Huvudsta som tidigare även nästa termin.

Flytten berör inte filialerna i Bergshamra, Ulriksdal, Villa Odin, Tallbackaskolan och Raoul Wallenbergskolan. De fortsätter som tidigare och följer samma tidsplanering som kulturskolan i övrigt.

Läs mer om köp av kurser inför vårterminen 2018

Läs mer om och se bilder från, Julkalabaliken

Dela: