Kultur & bibliotek

Välkomna till teater på Solna kulturskola!

Prova på teater på kulturskolan, endast 350 kr

Du som är född 2012-13 är välkommen på TEATERLEK onsdag 18.10-19.00, Ulriksdalsskolan. Du som är född 2009-11 är välkommen till TEATER onsdag 18.40-19.40, Blomgatan 3.

 • Förskolebarn inspireras att upptäcka böckernas värld

  Under våren påbörjar stadsbiblioteket en satsning på att lotsa de minsta barnen in i böckernas värld. Projektet är en del av bibliotekens läsfrämjande uppdrag och genomförs i samverkan med Solnas förskolor. Projektet kompletterar andra verksamheter för att stärka barnens språkutveckling.

 • Kulturskolan fyllde Berwaldhallen

  Viking Barokk är ett projekt med kultur- och musikskolor från fyra nordiska länder i samverkan. Efter konserter i Norge och Finland kom evenemanget till Berwaldhallen, för att senare avslutas på Island.

 • Kulturskolans KURSKATALOG är öppen

  Här kan du se Solna kulturskolas KURSKATALOG för våren 2019. Håll utkik - vi kommer att publicera några KORTKURSER (350 kr) under våren. I KURSKATALOGEN kan du söka på olika ämnen, den ålder ditt barn har eller den plats ni önskar. Varmt välkomna till Solna kulturskola!

 • Danskarusellen

  Solna kulturskolas streetlinje 3 även kallad STREETBEAT har blivit utvalda att medverka i Danskarusellen. Det är en turné som i vår gör 3 stopp i Stockholms län där våra elever kommer uppträda med sina dansnummer. Första turnéstoppen är lördag 30/3.