Pampasparkens fritidsklubb

Mitt i Västra Skogen ligger Pampasparken, en lugn och fridfull oas, trots närheten till Pampaslänken. Här blir du vänligt bemött i en trevlig parkmiljö med något för alla.

Vill ni låna grillen går det naturligtvis bra.

För bokningar av till exempel kalas kan ni ringa 08- 746 39 06. För att bokningen ska gälla behöver du komma in till Pampasparken och betala 500 kr i hyra.

I parkstugan har vi fritidsklubb för barn i årskurs 4. På kvällstid deltar personalen i tonårsverksamheten på Byparken eller på Onsdagsklubben och Torsdagsklubben på Hannebergsparken. Under öppettiderna finns ett litet café med självservering, samt tillgång till toaletter. Park- och lekutrustning som finns framme för dig som vill låna. Det finns också möjlighet att beställa bakverk från oss, se vidare på sidan som heter aktuellt.


Uthyrning

Parkstugan uthyres till exempelvis barnkalas och dop (drogfritt) samt brf. Kostnaden är 500 skr barnkalas och dop + 1000 Skr i deposition samt 1000 skr för brf + 1000 Skr i deposition.

Hitta till Pampasparken

Närmaste tunnelbana är Västra Skogen som ligger ca 500 meter bort, cirka 5-7 minuters promenad. Närmaste busshållplats är Armégatan. Där passerar 113 och 152. Huset är grönt och ligger rakt fram från ingången till Ica Pampas. Adressen är Armégatan 34 b.

Mellanmål för vecka 11

Måndag: Te och smörgås samt frukt.

Tisdag: Smoothie och smörgås samt frukt.

Onsdag: Varm choklad och smörgås.

Torsdag: Yoghurt och flingor samt frukt.

Fredag: Buffe liknande.

Planerade aktiviteter

Onsdag: Rörelseaktivitet i Ängkärsskolans gympasal kl.15.00-16.00

Torsdag: Kahoot kl.15.00

Fredag: Film

Finns tillgång till lugnt rum som är ett mindre bibliotek. Rummet är öppet varje dag.

Finns även ett skapanderum där det finns tillgång att skapa pärlplattor.

Just nu håller vi på med Solna stads barnenkät, för att vi ska få reda på vad som behöver förbättras på våra fritidsklubbar i staden.

Dela: