Pampasparkens fritidsklubb

Mitt i Västra Skogen ligger Pampasparken, en lugn och fridfull oas, trots närheten till Pampaslänken. Här blir du vänligt bemött i en trevlig parkmiljö med något för alla.

För bokningar av till exempel kalas kan ni ringa 08- 746 39 06. För att bokningen ska gälla behöver du komma in till Pampasparken och betala 500 kr i hyra. Vi tar endast emot kontanter.

I parkstugan har vi fritidsklubb för barn i årskurs 4. På kvällstid deltar personalen i tonårsverksamheten på Byparken eller på Onsdagsklubben och Torsdagsklubben på Hannebergsparken. Under öppettiderna finns det tillgång till toaletter samt försäljning av te och kaffe dock inget fikabröd. Park- och lekutrustning som finns framme för dig som vill låna. Grillen går utmärkt att låna för den som vill. Medtag egna redskap.


Uthyrning

Parkstugan uthyres till exempelvis barnkalas och dop (drogfritt) samt brf. Kostnaden är 500 skr barnkalas och dop + 1000 Skr i deposition samt 1000 skr för brf + 1000 Skr i deposition. Vi tar endast emot kontanter.

Hitta till Pampasparken

Närmaste tunnelbana är Västra Skogen som ligger ca 500 meter bort, cirka 5 -7 minuters promenad. Närmaste busshållplats är Armégatan. Där passerar 113 och 152. Huset är grönt och ligger rakt fram från ingången till Ica Pampas. Adressen är Armégatan 34 b.

Mellanmål på Pampasparkens Fritidsklubb varje vecka är:

Måndag: Gröt

Tisdag: Yoghurt och flingor

Onsdag: Dryck och smörgås

Torsdag: Yoghurt och flingor

Fredag: Dryck och smörgås

Med reservation för ändring

Dela: