Pampasparkens fritidsklubb

Mitt i Västra Skogen ligger Pampasparken, en lugn och fridfull oas, trots närheten till Pampaslänken. Här blir du vänligt bemött i en trevlig parkmiljö med något för alla.

I parkstugan har vi fritidsklubb för barn i årskurs 4. På kvällstid deltar personalen i tonårsverksamheten på Byparken eller på Onsdagsklubben och Torsdagsklubben på Hannebergsparken. Under öppettiderna finns det tillgång till toaletter. Park- och lekutrustning som finns framme för dig som vill låna. Grillen går utmärkt att låna för den som vill. Medtag egna redskap.


Uthyrning

Det är fullbokat hela terminen och i och med att fritdsklubben ska in i skolan vet vi inte hur det blir till hösten med uthyrning av parkstugan.

Hitta till Pampasparken

Närmaste tunnelbana är Västra Skogen som ligger ca 500 meter bort, cirka 5 -7 minuters promenad. Närmaste busshållplats är Armégatan. Där passerar 113 och 152. Huset är grönt och ligger rakt fram från ingången till ICA. Adressen är Armégatan 34 b.

SOMMARLOV. Pampasparken slår ihop sin verksamhet med Skytteholmsparken from 17 juni och är där till och med 31 juli. Det betyder att vi kommer att vara på Skytteholmsparken hela den perioden. Därefter flyttar fritidsklubben in i skolan. Adressen till Skytteholmsparken är: Nybodagatan 9. Tel: 08-746 39 09.

Mellanmål varje vecka är:

Måndag: Dryck och smörgås

Tisdag: Yoghurt och flingor

Onsdag: Dryck och smörgås

Torsdag: Yoghurt och flingor

Fredag: Buffé

Med reservation för ändring.

Dela: