Hannebergsparkens fritidsklubb

Välkomna till Hannebergsparken, en idyllisk liten park mellan Hannebergsgatan och Klippgatan, ett stenkast från Solna centrum.

Verksamheten omfattar traditionell parklek, fritidsklubbsverksamhet för cirka 40 barn, småbarnslek och en öppen verksamhet. Vi har gungor och en inhägnad lekplats för er som är lite mindre, och en större rutschkana som samtidigt är en rolig klätteranläggning.

Ni får gärna låna vår fina utegrill vid den lilla inhägnade bollplanen, och såklart handla kaffe och kaffebröd i det enkla caféet i parkstugan, som är öppet när fritidsklubben är bemannad.

På gården håller också kaninklubben till, där barnen kan ha sina kaniner. På eftermiddagarna kan du se dem skutta omkring utanför kaninboden om du har tur.

Öppettider

Mån 13-18
Tis-fre 9-18

Uthyrning

Fullbokat på uthyrningen. Det går således inte längre att hyra parken.

Det går att hyra Hannebergsparken för exempelvis barnkalas och föreningsträffar (inte vuxenfester). Hyra 500 Kronor. Frågor angående uthyrning sker enbart via telefon. Telefon numret är  08-746 39 05

Deposition 1000 Kronor. Depositionen är en form av försäkring ifall något går sönder och täcker då eventuella reparationskostnader. Depositionen får man annars tillbaka.

Parken är bokningsbar lördag och söndag 10.00 - 20.00

Vid bokning går vi igenom rutinerna.

Kontakt med Hannebergsparken

Ni är alltid välkomna förbi och hälsa på oss, eller har ni någon fråga ni undrar över ring oss gärna på telefonnummer: 08-746 39 05.

Hitta till Hannebergsparken

Från busstorget och Solna centrums tunnelbaneuppgång är det bara några minuters gångväg, via Skytteholmsvägen och Hannebergsgatan. Adressen är Hannebergsgatan 27B.

Dela: