Om bloggen

Välkommen till solna.se/driftstatus!

Här hittar du den senaste informationen om läget på Solna stads fotbollsplaner, isbanor och hallar, uppdaterad löpande med de avvikelser som uppstår.

Titta in här före er match, träning eller utflykt med familjen på allmänhetens tider. Då missar ni inte eventuella ändringar och avvikelser. Ordinarie tider för allmänhetens åkning finns på solna.se/istider.

Statusen för naturisarna rapporteras numera också här. Mer information om isarna på Råstasjön och Brunnsviken hittar du på solna.se/naturisar.

Driftstatus: planer, isar och hallar

Naturisarna plogas inte inför helgen

Isen är fortfarande bräcklig i strandkanterna (och kanske på flera ställen!) så det går inte att ploga ännu. Den som ändå ger sig ut på isen bör vara försiktig och ha säkerhetsutrustning med sig.

Publicerat 19 januari 2018

Alla fotbollsplaner är öppna igen!

Bra va!

Publicerat 18 januari 2018 Kommentarer (0)

Status fotbollsplaner 17 januari

A-, C- och D-planerna är öppna.

B-plan är stängd på grund av snö och reparation av rörsystemet.

Huvudstafältet stängt på grund av snön.

Publicerat 17 januari 2018

Inte läge att vistas på isarna ännu...

Sidan solna.se/naturisar uppdaterades nyss med följande information:

Brunnsviken inspekterades av entreprenören fredag 12/1 2018, och det var då öppet vatten fortfarande.

Råstasjön inspekterades av entreprenören fredag 12/1 2018. De rapporterade att man går igenom isen vid land. Isen bestod av två skikt, som hade cirka 3 centimeter vatten mellan sig. Dessutom låg vatten ovanpå isen också.

Publicerat 12 januari 2018

Mer tider för allmänhetens åkning!

Vi är glada att informera om fler tider för allmänheten på Bergshamra IP. Det är helgfria vardagar som nu blir tillgängliga kl 10-15. Dessa och övriga tider hittar ni som vanligt på solna.se/istider.

Publicerat 10 januari 2018

Allmänhetens åkning - tider efter jullovet

Nu är sidan solna.se/istider uppdaterad med tiderna som gäller efter jullovet och fram till sportlovet. Vi ber om ursäkt för att det blev någon dags "glapp" i informationen på den sidan.

Vi undersöker också möjligheterna att lägga till några extra tider för allmänheten. Det meddelas i så fall här och på solna.se/istider.

Publicerat 8 januari 2018

Arkiv