Idrott & fritid

Pep-dag i Hagaparken med Prins Daniels Lopp

Söndag 16 september klockan 11-15 välkomnas familjer till Pep-dag i Hagaparken. Barn födda 2006–2012 kan springa Prins Daniels Lopp. Deltagande är gratis och alla deltagare får medalj. Samma dag arrangeras också Hagaloppet för äldre barn och vuxna.

  • Kulturnatt i Hagalund, Pep-dag i Hagaparken

    På lördag blir det konst, film, foto och uppträdanden av olika slag när Kulturnatten går av stapeln i regi av stadens ungdomsverksamheter. På söndag fylls Hagaparken med rörelseglädje och inspiration till ett hälsosammare liv, när ett myller av ungar springer Prins Daniels lopp och tar del av andra aktiviteter.

  • Kortfilm om ungas röst i valet

    Några sommarjobbare gjorde en film på temat ungas röst i valet och varför man ska rösta. Förstagångsröstare och representanter för ungdomsförbunden kommer till tals.

  • Tre nya aktivitetsparker byggs i Solna

    På initiativ av Generation Pep kommer Solna stad och Fabege i samverkan att uppföra tre aktivitetsparker – så kallade Pep Parker – i Huvudsta, Arenastaden och Hagaparken. Syftet med parkerna är att ge barn, ungdomar och vuxna förutsättningar till lek, rörelse och vardagsmotion tillsammans.