Idrott & fritid

Se Europas kommande fotbollsstjärnor i Solna

Lennart Johansson Academy Trophy spelas 24-26 maj på Skytteholms IP. För nionde gången samlas flera av Europas mest lovande 13- och 14-åringar för att göra upp om den åtrådda pokalen. Barcelona, Bayern München, Manchester City, Paris Saint Germain och Inter Milan är några av klubbarna som deltar.

 • Nationaldagen i Hagaparken med Kronprinsessparet och Kungliga Operan

  Kronprinsessparet närvarar vid årets nationaldagsfirande i Hagaparken torsdagen den 6 juni – ett samarbete mellan Kungliga Operan, Solna stad och Ståthållarämbetet.

 • Utomhusbaden öppnar i maj

  Svedenbadet i Bergshamra öppnar för alla sommarbadare lördag 18 maj. Huvudstabadet öppnar lördag 30 maj. Entrékort för hela sommarperioden maj till augusti finns att köpa för både vuxna och barn.

 • Anpassning av ridstig påbörjad

  Ridstigen i södra Huvudsta dras om med anledning av den planerade Pep-parken. På gångvägen längs ridstigens nya rutt har delar av asfalten nu ersatts med flisbelagd remsa.

 • Spela tennis på Bergshamra IP

  De två grusbanorna på Bergshamra IP går nu att boka via stadens bokningssystem. Banorna är tillgängliga från sju på morgonen till nio på kvällen, alla dagar i veckan. Priset är 140 kronor per timme.