Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen i Solna är till för alla ungdomar från 12 till 22 år. Även du som kommer från en annan kommun är välkommen till oss. Vi har bokningsbara tider till barnmorska, kurator och psykolog. Till barnmorska kan du även komma på vår drop-in.

Vi har tystnadsplikt och alla besök är gratis.

Tidsbokning

Du kan antingen boka tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller ringa och boka en tid. Du behöver ett bankid eller ett lösenord för att boka tid via 1177.

Telefon: 08-746 16 50.

Ring under våra telefontider för att prata med någon ur personalen, övriga tider kan du tala in ett meddelande så ringer vi upp senare.

För aktuella öppettider, drop-intider och telefontider se Solna ungdomsmottagnings sida på UMO:

https://www.umo.se/hitta-mottagning/stockholms-lan/ungdomsmottagningen-i-solna/

UMO - Ungdomsmottagning på nätet

Här är länk till UMO som är en ungdomsmottagning på nätet. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Bakom UMO står alla landsting och regioner.

Är du nyanländ, eller har du bott i Sverige ett tag? Besväras du av nedstämdhet, oro, ångest eller påträngande minnesbilder och känslor efter att ha varit med om svåra händelser? Den 25/9 startar Solna UM TRT-grupp (Teaching Recovery Techniques) som kan hjälpa dig att må bättre. För mer information ring 08- 746 16 50 eller mejla: malin.barkman@solna.se eller anna.hansson3@solna.se

Dela: