Står du i kö till förskoleplats i augusti?

Från början av mars kommer du som önskat plats i en kommunal förskola i augusti och omfattas av platsgaranti få ett erbjudande. Erbjudandet får du med sms och /eller e-post. Det är därför viktigt att uppdatera kontaktuppgifterna i e-tjänst förskola & skola.

Arbetet med placeringar till augusti sker löpande fram till juni. Om du i slutet av juni inte har fått ett erbjudande om plats i augusti till en kommunal förskola, och du omfattas av platsgaranti, kan du kontakta Solna stad.

Önskar du inte något erbjudande i augusti utan vill starta senare är det bra att göra en ny anmälan i e-tjänst förskola & skola.

  • För att ändra startdatum gör du en ny anmälan i e-tjänsten. Den ersätter din tidigare anmälan. Ta med dina tidigare alternativ.

  • När du ändrar startdatum och rangordning behåller du ditt ködatum.

  • Lägger du till en kommunal förskola behåller du samma ködatum förutsatt att du har en kommunal förskola i kön sedan tidigare.

  • Lägger du till en fristående förskola får den ett nytt ködatum. Du behåller samma ködatum för de förskolor du önskat tidigare

Alla förskolor har visning av sin verksamhet under våren. Se på förskolans webbsida eller i kalendariet för mer information om datum och tider.

Läs mer om erbjudande till förskolan

Dela: