Sista chansen att anmäla dig till trygghetsboendet Palsternackan

Nu har du som senior i Solnas en sista chans att anmäla intresse för en nybyggd hyresrätt i Solnas första trygghetsboende Palsternackan i Huvudsta. De sista lägenheterna kommer att finnas på Signalistens webbplats mellan den 1 och 14 april. Därefter går eventuellt återstående lägenheter vidare till Bostadsförmedlingen.

En stor del av lägenheterna är redan uthyrda, men det finns fortfarande lediga lägenheter kvar. Under perioden 1-14 april finns de lediga lägenheterna ute på Signalistens webbplats för intresseanmälan. Tisdagen den 2 och 9 april ordnas visningar klockan 16-19 för den som vill se lägenheterna själv.

– De ljusa, moderna lägenheterna i Palsternackan har nära till både stad och natur men också till service för den som behöver, säger Magnus Nilsson, styrelseordförande på Signalisten.

Trygghetsboendet Palsternackan riktar sig till personer som är 60 år eller äldre, och sökande som är folkbokförda i Solna prioriteras. De lägenheter som eventuellt blir kvar efter den 14 april går vidare för uthyrning via Bostadsförmedlingen.

Om Palsternackan
Trygghetsboendet Palsternackan ligger på Jungfrudansen i Huvudsta och består av 77 lägenheter i storlekar om 1-3 rum och kök. I bottenplan finns en gemensamhetslokal. Ett trygghetsboende kombinerar ett självständigt, tryggt boende med närhet till stöd och service. Alldeles intill Palsternackan ligger Skoga Äldrecentrum, som drivs av Solna stad. På Skoga finns seniorverksamheter, café och lunchservering. På promenadavstånd ligger Huvudsta gård, Huvudsta gamla slott och ett Huvudsta Centrum med tunnelbanans blå linje.

Dela: