Nyheter - Familj & omsorg

Vårens seniorvandringar startar

7 mars 2018

Nu är programmet för vårens vandringar äntligen här! Under tio onsdagar är alla seniorer välkomna att delta i arrangerade promenader både i och utanför Solna. Boka redan nu in onsdagen den 20 mars. Då går vårens första promenad över Södermalm i Stockholm.

Lär mer om psykisk livräddning

6 mars 2019

Onsdagen den 20 mars kl 18-21 bjuder projekt Psykisk Hälsa i Solna in till en kostnadsfri kväll om psykisk livräddning och suicidprevention. Föreläsningen vänder sig till dig som vill känna en större trygghet i mötet med en människa som lider av psykisk ohälsa, befinner sig i en krissituation eller har tankar om att ta sitt eget liv. Ingen anmälan krävs.

Semifinalbiljetter till Funkisfestivalen släppta

6 mars 2019

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer med funktionsvariation. Efter intensiva deltävlingar runtom i landet går festivalens semifinaler av stapeln den 1 och 2 april på Nalen i Stockholm. Solna representeras av Camilla Nilsson, artistnamn Rosa, och biljetter har precis släppts till semifinaldagarna.

Stöd till anhöriga

4 mars 2019

Har du en närstående som är drabbad av psykisk ohälsa och/eller beroendeproblematik? Det finns kostnadsfritt stöd att få. Under mars månad startar inte mindre än tre anhöriggrupper - öppna för dig som bor i eller har din närstående boende i Solna.

Inflytanderådet håller Öppet Hus 27/2

25 februari 2019

Bor du i Solna och är närstående till någon som har beroendeproblematik eller psykisk ohälsa? Eller är du kanske själv deltagare inom stadens verksamhet för detsamma? Då är du hjärtligt välkommen till Öppet Hus för Inflytanderådet den 27 februari.

Filtrera nyheter