Missbruk och beroende

Om du har fastnat i ett missbruk eller är orolig för att en anhörig dricker för mycket, använder droger eller missbrukar läkemedel kan vi erbjuda olika former av stöd.

Unga och missbruk

Är du i åldern 13-20 år, eller har du ett barn i den åldern och är oroad över ett eventuellt missbruk, kan du få stöd via MiniMaria Solna Sundbyberg.
Läs mer om unga och missbruk

Vuxna och missbruk

Är du 20 år eller äldre kan du få stöd via Vuxenenheten. Vissa stödinsatser är kostnadsfria och du har möjlighet att vara anonym. För andra biståndsbedömda stödinsatser behöver du göra en ansökan.

Läs mer om vuxna och missbruk

Anhörigstöd

När en person drabbas av psykisk ohälsa eller beroende berörs även du som lever i personens närhet. För mer information om anhörigstöd klicka på följande länk: Anhörigprogram vid psykisk ohälsa och/eller beroendeproblematik

Riddargatan 1, mottagningen för alkohol och hälsa, har tagit fram en webbplats riktad till dig som anhörig i behov av stöd. Sidan hittar du här.

Om du har ett akut ärende som inte kan vänta tills den ordinarie socialtjänsten öppnar kan du vända dig till Socialjouren Nordväst för råd och stöd.

Dela:

Kontakt

MiniMaria Solna Sundbyberg

08-746 10 00

Besöksadress

Englundavägen 13, 2 trappor.

Skicka meddelande till MiniMaria Solna Sundbyberg

Cecilia Biström Brodd

Sektionschef Öppenvården

08-746 10 00

Skicka meddelande till Cecilia Biström Brodd

Synpunkter, klagomål och överklagan till Socialförvaltningen