Jämför hemtjänstutförare i Solna

Här kan du se alla hemtjänstutförare Solna stad har tecknat avtal med. Du kan välja upp till fem utförare att jämföra. Du kan även välja att visa alla på en karta. Klicka på utförarens namn för mer information och kartbild. Där hittar du även företagets kvalitetsberättelse, utvecklingsplan och resultat från den senaste avtalsuppföljningen.

Utförare

Sortera A-Ö

Utförarens verksamhetsprofil

Sammantaget nöjda eller missnöjda

Visa utförare med högst resultat först

Enklare Vardag

Välj två eller fler utförare för att kunna jämföra.

Det är inte lätt att välja vem som ska hjälpa till i hemmet. Enklare Vardag erbjuder ett engagemang utöver det vanliga. Vi försöker alltid se till så att en och samma person, som du är nöjd med, ska komma och hjälpa till hemma hos dig. Det är ett löfte vi brukar hålla. Utgångspunkten för vårt arbete är de speciella önskemål som du har, till exempel när och hur du vill att arbetet ska utföras.
Telefonnummer: 08-122 00 430
Adress: Ribbings väg 89, 192 52 Sollentuna

Ny utförare/
för få svar

Uppgifter saknas.

Adela Omsorg

Välj två eller fler utförare för att kunna jämföra.

Vi ger dig en "trygg omsorg på dina villkor" genom hög personalkontinuitet med duktig, utbildad och erfaren personal som alltid utgår från dina hjälpbehov. Din röst är oerhört viktig för oss och för det arbete vi utför. Vårt mål i vårt dagliga arbete är att:

  • Du ska känna dig trygg med oss!
  • Du ska känna att vi ständigt finns för dig!
  • Vår hjälp ska ge dig hög livskvalitet!

Telefonnumer: 010-16 65 000 
Adress: Framnäsbacken 4, 171 54 Solna


88 % Medelvärde: 81
2017

Attendo hemtjänst

Välj två eller fler utförare för att kunna jämföra.

För att komma närmare dig finns vi idag på fyra olika adresser i Solna. Hagalundsgatan 35, Algatan 2, Huvudstagatan 22 samt Hannebergsgatan 41. Vi arbetar med individuellt anpassad omsorg för att behålla och stärka dina förmågor samt ser till att du är delaktig i hur du vill ha din hjälp. Du har en kontaktman du kan vända dig till, som står för kontinuitet och uppföljning. Personalen bär arbetskläder, namnskylt och legitimation. Våra medarbetare har bland annat specialkunskaper i demenssjukdom och vi arbetar i ett demensteam som är certifierad av Solna stad. Du är välkommen att besöka våra trivselträffar som idag finns i vår lokal på Storgatan 70 A samt på Algatan 2. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster samt en möjlighet för dig att köpa en matlåda från vårt eget kök till ett förmånligt pris.

Telefonnummer: 070-261 41 11
Adress: Hagalundsgatan 35, Algatan 2, Huvudstagatan 22 samt Hannebergsgatan 41

Denna hemtjänst har ett certifierat demensteam. Klicka på symbolen för att läsa mer.

Huvudstagatan 22

88 % Medelvärde: 81
2017

Humaniora kommunal hemtjänst

Välj två eller fler utförare för att kunna jämföra.

Vi är den kommunala hemtjänstutföraren som har verkat i Solna sedan 1970-talet. Vi är det trygga valet som ger dig god kvalitet i omvårdnad och service. Väntorps tvätteri stryker och manglar din tvätt. Vi har demensteam under ledning av en Silviasyster. Vi samverkar bl.a med stadens dagverksamheter samt primärvården. Vi har palliativa ombud för bästa omvårdnad. I vår organisation finns även trygghetslarm och nattpatrull.
Varmt välkommen till oss på Humaniora hemtjänst.
Jeanette Bergström med personal
Telefonnummer: 08-746 18 44 
Adress: Lövgatan 45, 169 32 Solna

Denna hemtjänst har ett certifierat demensteam. Klicka på symbolen för att läsa mer.

85 % Medelvärde: 81
2017

ProffsSystern

Välj två eller fler utförare för att kunna jämföra.

Dina önskemål och behov ligger till grund för hur vi utför dina insatser, och vi lägger stor vikt på hög personalkontinuitet. Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm med vår personal.
Din kontaktman känner dig väl och ser tillsammans med de andra i personalgruppen till att du får dina insatser utförda utifrån dina behov, vanor och rutiner.
Vår personal är utbildad och har lång erfarenhet.
Telefonnummer: 08-590 831 13
Adress: Bagartorpsringen 26, 170 65 Solna

100 % Medelvärde: 81
2017