Hagalundsgatan 17

Hagalundsgatan 17 drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Boendet ligger i Hagalund och har en härlig altan i anslutning till gemensamhetslokalerna. Bostäderna ligger nära Hagalunds centrum med affär och med närhet till kommunikation med pendeltåg och bussar.

Målgrupp

Vuxna som beviljats insatsen boende med särskild service till vuxna enligt LSS.

Om bostäderna

Bostaden består av en servicelägenhet och flera satelitlägenheter. Här finns lägenheter om 1 rum och kök. Lägenheterna finns i flerfamiljshus med servicelokal och gemensamhetsutrymme i Hagalundsgatan. Gemensamhetsutrymmet finns i lägenhet på Hagalundsgatan 17.

Verksamhetsidé

På Hagalundsgatan 17 skall du beredas möjlighet till självständighet, förverkligande av dina drömmar och hjälp med att nå dina egna målsättningar med stöd av din kontaktman och övrig personal på boendet. Dina önskemål och behov står i centrum för det dagliga arbetet.
Boendet erbjuder måltider i gemenskap efter önskemål från individen. De gemensamma måltiderna planeras för en vecka vid de boendes veckomöte. Även olika fritidsaktiviteter planeras vid veckomötet. Olika aktiviteter kan vara att spela kubb, grillkväll, bowling mm. Enskilda aktiviteter planeras gemensamt mellan dig och din kontaktman.

Dela: