Bostäder

Här finns information om bostäder. De beskrivande texterna är verksamheternas egna. Klicka på respektive boende för att läsa mer.

Algatan 5

Algatan 5 ligger med närhet till buss och tunnelbanekommunikation.

Anderstorpsvägen 2

Anderstorpsvägen 2 drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Boendet ligger i Huvudsta med närhet till grönområden, kommunikationer och affärer.

Andersvägens gruppbostad

Andersvägens gruppbostad drivs på entreprenad av Nytida sedan år 2003. Det ligger naturskönt beläget i en bostadsrättsförening i Hagalund, mindre än 5 minuters gångavstånd till Hagaparken. God kommunikation, nära till flera busshållplatser och Solna pendeltågstation, 10 minuter med buss till T-bana.

Centrumslingan 45

Centrumslingan 45 är ett stöd och service boende med 12 lägenheter. Det finns personal dygnet runt.

Fläderstigen 4

Fläderstigen 4 är en servicebostad som drivs i egen regi av Humaniora omsorg. Servicebostaden är belägen i området Ritorp i Solna med närhet till Ulriksdals pendeltågsstation samt bussar till Solna Centrum. På promenadavstånd finner du bland annat Mall of Scandinavia med ett stort utbud av butiker, Friends arena, Ursviks motionsspår och Råstasjön.

Hagalundsgatan 17

Hagalundsgatan 17 drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Boendet ligger i Hagalund och har en härlig altan i anslutning till gemensamhetslokalerna. Bostäderna ligger nära Hagalunds centrum med affär och med närhet till kommunikation med pendeltåg och bussar.

Hagalundsgatan 34

Hagalundsgatan 34 är ett serviceboende drivs av Solna Stads egen regi Humaniora vård och omsorg. Boendet ligger på höjden i Hagalund i befintligt bostadsområde. Bostäderna ligger nära Hagalunds centrum med affär och med närhet till kommunikation med pendeltåg och bussar.

Jungfrudansen 19 B

Gruppbostaden består av fem lägenheter.

Nybodagatan 16

Humaniora vård och omsorg driver gruppbostaden Nybodagatan 16. Genom glädje och trivsel vill vi skapa högsta livskvalitet för våra hyresgäster. Delaktighet, inflytande och respekt ska löpa som en röd tråd genom hela verksamheten.

Parkvägen 4C

Parkvägen 4C är en gruppbostad som drivs i egen regi av Humaniora omsorg. Gruppbostaden är belägen centralt i Solna med närhet till tunnelbana, bussar och tvärbana. Verksamheten startade upp den 1 september 2018 i nya fina lokaler som är väl anpassade till dig som har en utvecklingsstörning eller en diagnos inom autismspektrumet.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa

Dela: