Vilobacken

På Elinsborgsbacken finns Kavat Vårds boende Vilobacken - ett modernt äldreboende med "all inclusive"- koncept. Kavat Vårds vision är att driva äldre­boende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet.

PROFIL

På Vilobacken erbjuder vi en enkel och bekymmersfri inflyttning. Hit kan den boende komma direkt från sjukhuset utan att något behöver förberedas eller iordningställas i förväg. Här kan den boende flytta in i en färdig­möblerad lägenhet. TV, sängkläder, handdukar och allt annat du behöver finns redan på plats. Du behöver bara ta med dig kläder och hygienartiklar.

LÄGENHETERNA

De 36 lägenheterna är fördelade på fyra våningsplan. Förutom de boendes egna bostäder har varje våning ett gemensamhetsutrymme i form av ett stort kök med matplats och vardagsrum med tillhörande terrass. Lägenheterna är mellan 30-40 m2 med dusch, toalett och ett mindre kök.

Lokalernas utformning gör det lätt att nå personalen och ta del av vad som händer på våningen. Trygghetslarm gör det möjligt att påkalla personalens hjälp dygnet runt.

PERSONAL

Verksamheten är bemannad dygnet runt med egen våningspersonal. De som arbetar i omvårdnaden har vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre.

KOMMUNIKATION OCH NÄRSERVICE

Vilobacken tar du dig enkelt med tunnelbanelinje 10 station Tensta.

Dela:

Kontakt

Vilobacken

info@kavatvard.se

http://www.kavatvard.se

Besöksadress

Elinsborgsbacken 5
163 64 Spånga

Mer kontaktinformation om Vilobacken

Anne Lundmark

Verksamhetschef

08-58 00 47 08

Skicka meddelande till Anne Lundmark