Villa Agadir

Villa Agadir är ett nytt exklusivt boende som erbjuder livskvalitet i en mycket vacker miljö på Lidingö – hälsans ö. Verksamheten erbjuder boende både för personer med somatiska omvårdnadsbehov som för personer med demenssjukdom.

Med närhet till hav och natur är Villa Agadir beläget i det natursköna Dahlenumområdet på Lidingö. Fastigheten har en vacker innergård med promenadstråk, sittgrupper, magnoliaträd, syrenbuskar, odlingslådor, och växthus. På fem minuters promenad nås strandpromenaden med vatten och grönska.

PROFIL
Villa Agadir är i första hand ett hem, inte en arbetsplats.Detta synsätt präglar hela vårt arbetssätt. På Villa Agadir bestämmer de boende över sitt eget liv. Det är bara du som vet vad som är livskvalitet för just dig.Utbildning och "hjärtat på exakt rätta stället" är två viktiga kriterier för dem som arbetar på Villa Agadir. Du möts alltid av värme, glädje, respekt och personal med utbildning. Vårt mål är att alla som bor på Villa Agadir ska uppleva att dagarna är behagliga, meningsfulla och trygga. Livet skall i stort och smått likna hur livet såg ut innan inflyttning till Villa Agadir. Den som bor Villa Agadir ska få den omsorg och de hälso- och sjukvårdsinsatser de är i behov av och få behovet och känslan av livskvalitet uppfyllda.Villa Agadir är utformad ner i minsta detalj till ett hem, både när det gäller den inre och den yttre miljön, då vi vet hur stor betydelsen har för människans välbefinnande. Detta är ett mycket vackert hem. På borden finns alltid vackra snittblommor, färsk frukt och choklad.Inredningen är harmonisk och vacker i material och färger. På varje boendeenhet finns ett gemensamt kök, matplats och vardagsrum med TV. Vi har en gemensam festsal för aktiviteter, fester eller privata tillställningar. Gemensam balkong / altan finns på varje våningsplan.

LÄGENHETERNA
Lägenheterna med ett rum och trinettkök går i ljusa färger och har handikappanpassat badrum med toalett och dusch, samt möjlighet att ansluta egen tvättmaskin. Lägenheterna är ca 30 kvm stora.Gemensam balkong / altan finns på varje våningsplan. Lägenheten möbleras med egna möbler men vi står för höj-och sänkbar säng inklusive madrass.

PERSONAL
Sjuksköterskor och undersköterskor arbetar alla årets dagar. Arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare besöker verksamheten varje vecka.

KOMMUNIKATION & NÄRSERVICE
Med bil nås Villa Agadir på fem minuter med start vid Lidingöbron. Buss avgår från Ropsten, en fem minuters resa till hållplats AGA och därefter en promenad på ytterligare fem minuter. Ropsten nås med tunnelbanans röda linje. Promenadavstånd till Larsbergs centrum med ICA maxi, Apotek, bank, och frisör

Dela:

Kontakt

Villa Agadir

08 410 571 27

Besöksadress

Radiovägen 9
181 55 Lidingö

Mer kontaktinformation om Villa Agadir

Pia Henriksson

Verksamhetschef

08-410 571 30

pia.h­enrik­sson@vardaga.se

Skicka meddelande till Pia Henriksson