La Casa

På La Casa erbjuder Kavat Vård ett äldreboende med spansk språkprofil.

På La Casa talar all personal spanska, maten och kulturutbudet är anpassat till de boende som har latinamerikanska och spanska rötter. Lägenheterna (33 stycken) är nybyggda och grupperade i fem grupper med stora gemensamma utrymmen i form av kök och vardagsrum och terrass/uteplats.

Profil

Verksamheten på La Casa utgår ifrån den boendes behov och önskemål. De boende möter omvårdnadspersonal som talar spanska och är välförtrogen med spansk och latinamerikans kultur. Maten lagas på plats och är influerad av såväl spanska som latinamerikanska smaker.

Lägenheterna

De 33 lägenheternas storlek varierar mellan 33 och 64 kvm. Alla har stora hygienutrymmen med dusch, handfat, toalett och skåp för förvaring, trinettkök (diskbänk, kylskåp, uttag för kaffebryggare/vattenkokare/kokplatta. Lägenheterna är alla utrustade med säng och madrass.

Personal

Verksamheten är bemannad dygnet runt med egen våningspersonal. De som arbetar i omvårdnaden har vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre samt talar, läser och skriver på spanska.

Kommunikation och närservice

La Casa ligger i Midsommarkransen, tunnelbanestation på röda linjen och med Liljeholmens närservice "in på knuten".

Dela:

Kontakt

La Casa

www.kavatvard.se

Besöksadress

Majstångsvägen 6
126 33 Hägersten

Skicka meddelande till La Casa

Therese Ankargård

Verksamhetschef

08-580 04 745

info@kavatvard.se

Skicka meddelande till Therese Ankargård