Brahem

Brahem är centralt beläget på Östermalm i Stockholm. Här erbjuder Kavat Vård ett vackert och representativt äldreboende för personer med demenssjukdom eller somatiska åkommor. Vår vision är att driva äldreboende som vi själva skulle välja. Vården och omsorgen är utformad för att ge integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Fastigheten är unik med bevarade sextiotalsdetaljer som skapar karaktär. När du besöker Brahem kliver du rakt in i en representativ entré med ursprunglig inredning. Här finns bland annat en stor lounge och samlingssal för fester och underhållning. Varje våning har en egen stor balkong och dessutom finns en stor gemensam takterrass där alla får plats. Lägenheterna är välplanerade och har högstandard.

Profil

På Brahem finns det något att se fram emot som gör det meningsfullt att stiga upp och göra sig i ordning. Vi har dagligen aktiviteter på våningarna och i den gemensamma salongen på entréplanet.

Boende tillsammans med kontaktperson gör varje vecka en planering av de individuella aktiviteterna som planeras in på den boendes EGEN TID.

Varje morgon serveras en frukostbuffé och till lunch och middag finns det möjlighet att välja mellan två olika rätter. För den som vill finns det alltid möjlighet att ta ett glas vin eller öl till maten. På fredagar serverar vi en drink före maten (alkoholfritt alternativ erbjuds alltid) och på helgerna serveras en trerätters meny.

Som privat leverantör har vi utöver vårt offentliga uppdrag, möjlighet att erbjuda tilläggstjänster. Behöver du sällskap för släktbesök, resor, teater, operabesök eller andra utflykter som inte ingår i vård- och omsorgsboendet så ordnar vi det.

Lägenheterna

De 64 lägenheterna är fördelade på åtta våningsplan och bildar små, personliga, familjära oaser. Förutom de boendes egna bostäder har varje våning gemensamhetsutrymmen och en trevlig matsal. Lägenheterna är ca 30 kvadratmeter med dusch, toalett och trinett. Lokalernas utformning gör det lätt att nå personalen och ta del av vad som händer på våningen.

Personal

Verksamheten är bemannad dygnet runt med egen våningspersonal. De som arbetar i omvårdnaden har vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta med äldre.

Kommunikation och närservice

Till Brahem kommer du enkelt med röd tunnelbanelinje, station Stadion eller med busslinje 4 till hållplats Musikhögskolan.

Dela:

Kontakt

Brahem

info@kavat.se

http://www.kavatvard.se/

Besöksadress

Brahegatan 47
114 37 Stockholm

Skicka meddelande till Brahem

Sanna Litzen

Verksamhetschef

08-58 00 48 02

info@kavat.se

Skicka meddelande till Sanna Litzen