Vård och omsorgsboenden utanför Solna

Här hittar du alla boenden som är valbara utanför Solna.

Attendo Lindhovshemmet

Attendo Lindhovshemmet är ett modernt vård- och omsorgsboende för personer med stort omvårdnadsbehov.

Bejtona

På Kottbygatan 5 finns det språkprofilerade äldreboendet Bejtona för arabisktalande - ett modernt äldreboende med "all inclusive"- koncept. Kavat Vårds vision är att driva äldreboende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet.

Birger Jarl

Birger Jarl är ett sobert inrett äldreboende centralt beläget i Stockholms innerstad. Här erbjuder Kavat Vård äldreboende i form av gruppboende för personer med demenssjukdom och personer med somatiska åkommor. Kavat Vårds vision är att driva äldre­boende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet.

Björksätra

Äldreboendet Björksätra erbjuder ett modernt äldre­boende för personer med somatiska åkommor. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Brahem

Brahem är centralt beläget på Östermalm i Stockholm. Här erbjuder Kavat Vård ett vackert och representativt äldreboende för personer med demenssjukdom eller somatiska åkommor. Vår vision är att driva äldreboende som vi själva skulle välja. Vården och omsorgen är utformad för att ge integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt meningsfullhet. Vi finns till för de som bor hos oss.

Ersta Hannahemmet/Hannakoti

Hannahemmet/Hannakoti har finsk och svensk profil och är en del av Ersta diakoni, Sveriges största aktör inom ideellt bedriven vård och socialt arbete.

Grönskogens Vårdboende

Grönskogen är ett boende som erbjuder omsorg och gemenskap dygnet runt för personer demenshandikapp. Vi strävar efter att kunna ge högsta möjliga livskvalitet till dem som bor hos oss. Viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika.

Hammarby Slott

Hammarby Slott är ett permanent boende för personer över och under 65 med demenssjukdom.

Hammarby slott har en vision att kombinera småskalighet med professionalism. Vi vill att alla som bor hos oss ska känna sig hemma och trivas i en vacker miljö. Vi erbjuder ett trivsamt boende i vacker omgivning. Miljön är parkliknande och grönskande med många kulturhistoriska inslag.

Judiska Hemmet

Judiska Hemmet erbjuder kvalificerad vård och omsorg för framförallt personer med judisk förankring. Verksamheten drivs och ägs av en ideell förening. Judiska Hemmet har kosher mathållning och endast de judiska högtiderna firas.

La Casa

På La Casa erbjuder Kavat Vård ett äldreboende med spansk språkprofil.

Lillängen

På Lillängen vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika.

Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Nymilens äldreboende

Vi finns i Bromma med närhet både till Brommaplans brus och Drottningholms vackra natur. Du får din egen lägenhet och service i en trygg miljö med vårdpersonal utanför dörren. Du får möjlighet till en hög livskvalitet när du väljer att bo hos oss. Närheten till naturen är påtaglig i hela huset och vinterträdgården med glastak där du ser himlen och kan njuta året om är en tillgång. De fem bostadsgrupperna i huset ligger placerade runt vinterträdgården. Aktivitet är en viktig del av dagen hos oss, både inomhus och utomhus. Vi har ett brett aktivitetsutbud för både kropp och själ.

Persikan

Välkommen till en bit av Iran mitt i Stockholm. Persikan är ett profilboende med inriktning på den persiska kulturen. De äldre som väljer att bo på Persikan gör det i första hand för att få möjlighet att "vila" i sitt eget språk.

Rotsundastrands vård och korttidsboende

På Rotsundastrand vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Saltsjöbadens sjukhus

Saltsjöbadens äldreboende finns i en unik miljö, beläget i en anrik fastighet invid Baggensfjärden strax intill Stockholm skärgård med havsutsikt och omgivet av en vacker park. Varje avdelning har ett gemensamt kök samt trivsamma och vackra utrymmen för samvaro och måltider. Det finns gemensam uteplats och balkonger. Vår salong och matsal är möblerade med tidstypiska möbler och konst.

Söndagsgården

På Söndagsgården vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Och vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Vi arbetar efter ett koncept vi kallar Den Goda Dagen. Det innebär att vi planerar vård och aktiviteter efter din förmåga och dina behov - när du föredrar att stiga upp, vilken musik du vill lyssna på, vilka aktiviteter du vill delta i och så vidare. Vi förstår att även de minsta sakerna är viktiga för dig, precis som innan du kom till oss.

Wallinska

Wallinska är ett nybyggt, smakfullt inrett äldreboende beläget mitt i Norrtälje. Här erbjuder Kavat Vård äldreboende i form av gruppboende för personer med demenssjukdom och personer med somatiska åkommor.

Kavat Vårds vision är att driva äldre­boende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet.

Både lägenheterna och de gemensamma utrymmena präglas av luftighet och rymd. Alla våningar har egen inglasad balkong/terrass. Lägenheterna är rymliga och mycket trivsamma.

Villa Agadir

Villa Agadir är ett nytt exklusivt boende som erbjuder livskvalitet i en mycket vacker miljö på Lidingö – hälsans ö. Verksamheten erbjuder boende både för personer med somatiska omvårdnadsbehov som för personer med demenssjukdom.

Villa Botvid

På Villa Botvid vill vi att du ska känna dig som hemma. Omsorg och service ska hålla högsta kvalitet, men minst lika viktigt är att du får göra saker som intresserar dig. Oavsett sjukdom eller handikapp ska alla dagar kännas meningsfulla och innehållsrika. Vänner och närstående är givetvis alltid välkomna.

Vilobacken

På Elinsborgsbacken finns Kavat Vårds boende Vilobacken - ett modernt äldreboende med "all inclusive"- koncept. Kavat Vårds vision är att driva äldre­boende som vi själva skulle välja. Vi finns till för de som bor hos oss. Vården och omsorgen är utformad för att ge, integritet, trygghet, inflytande, kontinuitet samt och meningsfullhet.

Dela: