Frösunda

Frösunda vård- och omsorgsboende ligger nära Brunnsviken i Frösunda. Frösunda drivs i egenregi av Attendo Sverige AB. På Frösunda finns lägenheter för personer med omfattande omvårdnadsbehov.


På våren och sommaren används uteplatsen ofta.

Profil och beskrivning av företaget

Frösundas profil är mat och måltider. Tonvikten ligger på mat och dryck. De boende ska uppleva en hemlik miljö. Hos oss finns det möjlighet att medverka vid matlagning, bakning och att påverka måltidernas utformning. Vi tar fram menyer i samråd med de boende och varje onsdag serverar vi en trerätters gourmétlunch.


Mat och måltider är Frösundas profil.

Vi erbjuder våra boende ett urval av olika aktiviteter som kan bidra till ett välbefinnande för kropp och själ. Genom ett brett urval ska den boende ha möjlighet att finna något som passar just henne/honom. Vår avsikt är att detta ska bidra till en god livskvalitet utifrån var och ens förutsättningar.

Personal

Det finns vårdpersonal (vårdbiträden, undersköterskor, sjuksköterskor) dygnet runt på Frösunda. Arbetsterapeut och fysioterapeut finns på dagtid vardagar. Läkaren kommer på fasta tider och vid akuta behov tillkallar sjuksköterska läkare.

Lägenheter


Med egna möbler sätter du din personliga prägel på ditt nya hem.

Alla lägenheter är 30,9 kvm, har ett stort rum och ett rymligt badrum, trinettkök. Lägenheterna är utrustade med telefonjack och TV-antennuttag. Det finns brand- och personlarm i alla lägenheter.

Du möblerar lägenheten själv, utom säng och sängbord som är standard. Ta med egna möbler och kära saker från ditt hem så att du får en personlig prägel på det nya boendet.

Lägenheterna är grupperade så att de boende på ett våningsplan har gemensam matsal och vardagsrum.

Kommunikation

På gångavstånd finns buss 509 till Solna centrum och Bergshamra och buss 70 till Universitetet och Frösundavik. Solna pendeltågsstation ligger i närheten.

Dela:

Kontakt

Annika Sillian

Tf. Verksamhetschef

0703-50 02 00

annik­a.sil­lian@attendo.se

Besöksadress

Signalistgatan 3
169 72 Solna

Skicka meddelande till Annika Sillian

För sjukvården: sjuksköterska

(dygnet runt)

08 514 805 47

Skicka meddelande till För sjukvården: sjuksköterska

Christina Mo

Medicinskt ansvarig sjuksköterska

Attendo

070-853 68 32

Chris­tina.­Mo@attendo.se

Skicka meddelande till Christina Mo