Boka rådgivning hos bygglovsenheten

Avstämning över en kaffe vid en bärbar dator.

Välkommen att boka tid för digital rådgivning med en handläggare om du behöver stöd eller rådgivning inför din kommande ansökan om bygglov eller bygganmälan.

Innan du bokar tid för rådgivning med en handläggare är det bra om du förbereder dig genom att läsa om hur du ansöker om bygglov. Har du allmänna frågor om bygglov kan du kontakta kontaktcenter, så får du snabbare svar.

Boka tid med handläggare

Du kan komma i kontakt med oss på bygglovsenheten för rådgivning innan du lämnar in din bygglovsansökan eller bygganmälan. Du bokar en tid för rådgivning via vår självserviceportal. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rådgivning inför bygglovsansökan eller bygganmälan Visa Dölj

Har du kommit en bit i dina planer på att söka bygglov eller göra en anmälan men behöver hjälp? Då kan du boka tid för rådgivning med oss på bygglovsenheten. Du får då träffa en handläggare genom ett digitalt möte och ta upp de frågorna du har. Under rådgivningen ger vi generella svar, vi kommer inte kunna ge besked om du får ett bygglov eller inte under själva rådgivningen.

Vid din bokning behöver du ange vilken fastighet det gäller och vilka åtgärder som du planerar att utföra. Då kan vi förbereda oss innan mötet med information relevant för din åtgärd.

Har du enklare frågor ska du alltid ställa dem till oss via kontaktcenter, där får du snabbast svar.

Under ett pågående ärende Visa Dölj

Om du redan har ett pågående ärende så ska du istället kontakta din handläggare med de frågor du har via handläggarens e-post, ange fastighetsbeteckning och ärendenummer (BYGG.20XX.XXX) så får du hjälp så snart som möjligt med dina frågor.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad