Boffice - nätverk för småföretagare

Är du egenföretagare? Vill du utbyta kunskap och erfarenheter med andra småföretagare?
En gång i månaden arrangerar Solna Stad Bofficeträffar för företagare på mötesplatser runt om i Solna. På träffarna diskuterar vi aktuella problemställningar och utbyter erfarenheter med varandra.

Mötesplats för vårens Bofficeträffar är Park Inn by Radisson i Solna centrum, en gång i månaden, alltid mellan klockan 9-11 och en enklare frukost dukas upp.
Träffen och frukosten är avgiftsfri, men anmälan krävs till varje tillfälle.

Följ oss på Facebook där du kan hitta aktuell information och få tips och råd från andra företagare. Facebookgruppen heter Boffice Solna.

Om Boffice
Solna stad har sedan 2015 arrangerat mötesplatsen Boffice för småföretagare. Syftet har varit att stimulera entreprenörskap och nätverkande. Varje vecka har Solnas småföretagare träffats på biblioteket (Boffice) i Solna centrum och där fått tillgång till en arbetsplats och samtidigt utbytt erfarenheter och nätverkat med andra småföretagare.

Boffice går vidare och vidgat vyerna. Istället för Solna bibliotek har vi bytt plats. Först ut att ta emot Boffice har Park Inn Radisson i Solna centrum varit där vi ses i anslutning till hotellets lobby.
Under våren träffas vi följande datum: 23 januari, 20 februari, 20 mars, 24 april och 29 maj.

Välkommen på Bofficeträff, onsdag 24 april.

Tid, plats och anmälan

Datum:onsdag 24 april 2019
Tid: mellan 9 -11.00 (en enkel frukost serveras)
Plats: Park Inn Radisson Hotel i Solna centrum
Vi ses i anslutning till lobbyn.
Hitta

Träffen och frukosten är avgiftsfri, men föranmälan krävs.
Anmäl dig här - ta gärna med dig en solnaföretagare som du tror kan vara intresserad .
Sista anmälningsdag 21 april.
Den här morgonen erbjuder Park Inn en visning av hotellet. Anmäl ditt intresse samtidigt som du anmäler dig till Boffice.

Varför Boffice?
Solna är en av de kommuner som har den högst växande företagsamheten i Stockholms län. Ett kännetecken på en attraktiv företagsplats är att den växer tack vare drivande entreprenörer och företag. Därför har Solna stad öppnat upp en ny typ av arena, Boffice, där du kan stärka dig, ditt företag och där du kan bredda ditt nätverk. Idén med Boffice är hämtad från trenden med att "ha kontor" på caféer "Coffice" eller samla sig i grupp hemma hos någon och arbeta tillsammans "Hoffice".

Frågor om Boffice? Maila till boffice@solna.se
Kom och utveckla dina idéer och ditt företag på Boffice!

Dela: