Boffice - nätverk för småföretagare

Är du egenföretagare? Vill du utbyta kunskap och erfarenheter med andra småföretagare?
En gång i månaden arrangerar Solna Stad Bofficeträffar för företagare på mötesplatser runt om i Solna. På träffarna diskuterar vi aktuella problemställningar och utbyter erfarenheter med varandra.

Mötesplats för höstens Bofficeträffar är Park Inn by Radisson i Solna centrum, en gång i månaden under hösten, alltid mellan klockan 9-11 och en enklare frukost dukas upp.
Kostnadsfritt inkl. en enkel frukost - anmälan krävs till varje tillfälle, anmälan nedan.

Välkommen på nästa Bofficeträff, onsdag 12 december.

Tid, plats och anmälan

Datum:onsdag 12 december 2018
Tid: mellan 9 -11.00 (en enkel frukost serveras)
Plats: Park Inn Radisson Hotel i Solna centrum
Vi ses i anslutning till lobbyn.
Hitta

Träffen och frukosten är avgiftsfri, men föranmälan krävs.
Anmäl dig här - ta gärna med dig en solnaföretagare som du tror kan vara intresserad .
Sista anmälningsdag 9 december.

Följ oss på Facebook där du kan hitta aktuell information och få tips och råd från andra företagare. Facebookgruppen heter Boffice Solna.

Om Boffice
Solna stad har sedan 2015 arrangerat mötesplatsen Boffice för småföretagare. Syftet har varit att stimulera entreprenörskap och nätverkande. Varje vecka har Solnas småföretagare träffats på biblioteket (Boffice) i Solna centrum och där fått tillgång till en arbetsplats och samtidigt utbytt erfarenheter och nätverkat med andra småföretagare.

Nu har Boffice gått vidare och har under hösten testat ett nytt koncept. Vi har vidgat vyerna och istället för Solna bibliotek har vi bytt plats. Först ut att ta emot Boffice har Park Inn i Solna centrum varit där vi setts i anslutning till hotellets lobby.
Framöver kommer Boffice-träffar erbjudas i en inspirerande och kreativ miljö på flera olika platser i Solna.
Under hösten sker träffarna på följande datum, 19 september, 17 oktober, 14 november och 12 december.

Varför Boffice?
Solna är en av de kommuner som har den högst växande företagsamheten i Stockholms län. Ett kännetecken på en attraktiv företagsplats är att den växer tack vare drivande entreprenörer och företag. Därför har Solna stad öppnat upp en ny typ av arena, Boffice, där du kan stärka dig, ditt företag och där du kan bredda ditt nätverk. Idén med Boffice är hämtad från trenden med att "ha kontor" på caféer "Coffice" eller samla sig i grupp hemma hos någon och arbeta tillsammans "Hoffice".

Frågor om Boffice? Maila till boffice@solna.se
Kom och utveckla dina idéer och ditt företag på Boffice!

Dela: