Nominera till Solna stads miljöpris

Känner du en person, ett företag eller en organisation i Solna som gör betydelsefulla insatser för miljön? Skicka in din nominering till Solna stads miljöpris senast den 27 september 2019.

Solna stads miljöpris har delats ut sedan 2006, och nu är det dags att nominera för 2019. Priset kan gå till en person, ett företag eller en organisation i Solna som gör betydelsefulla insatser för miljön.

Betydelsefulla insatser inom hållbar utveckling

Betydelsefulla insatser kan till exempel handla om arbete med hållbar utveckling, klimat och energi, eller om till exempel ekologiskt byggande och naturvårdande insatser. Det kan också vara någon som är engagerad inom opinionsbildning och arbete med beteendeförändringar i en hållbar riktning, forskning eller annat arbete som driver miljöutvecklingen framåt. Pristagaren ska vara boende, lokaliserad eller verksam i Solna.

Tidiga vinnare av Solna stads miljöpris

Förra året tilldelades Solna stads miljöpris till WaterAid Sverige för sitt arbete med att öka tillgången på rent vatten i världens fattigaste länder. Exempel på andra pristagare de senaste åren är Svenska Brasserier och Ulriksdals Wärdshus (2017), Cykelköket Solna (2016) och Humlegården Fastigheter (2015).

Här kan du läsa mer om Solna stads miljöpris och nominera din kandidat.

Dela: