Rågens förskola, utegården med blommor och lekställningar.
Åbergssons väg 3-7, 170 77 Solna
Kommunal
Visa karta

Rågens förskola

Vår förskola ligger i Bergshamra med närhet till naturområden och parker. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande högt där alla känner sig sedda och inkluderade.

Om oss

Rågens förskola består av två avdelningar. Barngrupperna är delvis åldersindelade för att underlätta och anpassa miljö och verksamhet. Vi arbetar utifrån ett språkinriktat arbetssätt där vi prioriterar och lyfter fram högläsning, sagor samt utgår ifrån arbetsmaterialet "Före Bornholmsmodellen".

Förskolan har nära till Bergshamra bibliotek där förskolan gör regelbundna besök. Vi arbetar tematiskt för att skapa en gemenskap på förskola, i enheten och för att säkerställa läroplanens mål.

Rågens förskola ingår i enhet tillsammans med Borgen, Tellus, Fröet och Rågen. I enheten arbetar vi för en kontinuerlig utveckling av våra verksamheter. Enhetens vision är att skapa förutsättningar så att alla barn kan nå sin fulla potential.

Visning av verksamheten Visa Dölj

Visning av verksamheten sker efter överenskommelse med biträdande rektor eller rektor. Ta kontakt genom att skicka ett mejl.

Kontaktinformation

Rågens förskola

forskoleomrade1@solna.se
08-746 10 00 (via Kontaktcenter)

Rektor

Jenny Hultgren
jenny.hultgren@solna.se

Biträdande rektor

Anna Karlsson
anna.karlsson@solna.se

Barngrupper

Bamse
08-746 17 36

Skalman
08-746 17 37

Lille Skutt

Karta

Senast uppdaterad