Kullens förskola, utegården med lekställningar och leksaker.
Anders Lundströms gata 26, 169 71 Solna
Kommunal
Visa karta

Kullens förskola

Kullens förskola ligger i Frösunda med närhet till naturområden som Överjärvagård och Hagaparken. Förskolan har även närhet till parker och idrottsanläggningar. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande högt där alla känner sig sedda och inkluderade.

Om oss

Kullens förskola består av tre avdelningar. Barngrupperna är delvis åldersindelade för att underlätta och anpassa miljö och verksamhet.

Vi arbetar utifrån ett språkinriktat arbetssätt där vi prioriterar och lyfter fram högläsning, sagor samt utgår ifrån arbetsmaterialet "Före Bornholmsmodellen". Vi arbetar också tematiskt för att skapa en gemenskap på förskola och för att säkerställa läroplanens mål.

Alla pedagoger på förskolan är utbildade i ABC - Alla barn i centrum. Vårt mål är att med goda relationer utveckla och tillsammans med vårdnadshavare skapa trygga barn.

Kullens förskola ingår i enhet tillsammans med Borgen, Tellus, Fröet och Rågen. I enheten arbetar vi för en kontinuerlig utveckling av våra verksamheter. Enhetens vision är att skapa förutsättningar så att alla barn kan nå sin fulla potential.

Tillsvidare genomförs inga visningar av förskolor i Solna.

Kontaktinformation

Kullens förskola

forskoleomrade2@solna.se
08-746 10 00

Rektor

Åsa Graveleij
asa.graveleij@solna.se

Biträdande rektor

Sofie Winqvist
sofie.winqvist@solna.se

Barngrupper

Gul
08-746 11 94

Röd
08-746 11 95

Blå
08-746 11 96

Karta

Senast uppdaterad